Veel gestelde vragen - Vakantievergelijker


Wat is het doel van jullie website?
Doel Wij vergelijken aanbiedingen van diverse vakantie-operators. Zo is het voor u als vakantieganger een duidelijk overzicht te krijgen welke lokaties worden aangeboden bij de diverse reis-operators en tegen welke prijs
Bij wie boek ik nou eigenlijk?
Bij wie? Wij verwijzen u door naar 1 van de tour-operators. U boekt dus ten alle tijden bij de vakantie-tour operator van wie de aanbieding is.
Wij zijn dus geen reisbureau!!
Waar moet ik zijn als ik heb geboekt?
Aanspreekpunt Wij zijn geen aanspreekpunt voor uw boekingen. Indien u een boeking heeft geboekt en er gaat iets fout of u heeft nog eventueele vragen, dan kunt u zich wenden tot de reis-operator waarbij u uw vakantie heeft geboekt
Ik mis een aanbieder in de vergelijking.
Mis een aanbieder Het is vrij moeilijk om een aanbieder toe te voegen in de vergelijking. Immers elke aanbieding moet in onze vergelijker te recht komen. Wilt u toch een bepaalde aanbieder toevoegen geef dit dan door via onze contactgegevens!
Hoevaak worden de aanbiedingen geupdate?
Update's? Elke 2 dagen worden alle actuele aanbiedingen bij de tour-operators opgehaald. Hierdoor is er dus een kleine kans dat bepaalde Last-Minutes al uitverkocht zijn!
Prijswijzigingen en of fouten op de website
Prijzen? Omdat bij elke update er nieuwe prijzen worden ingeladen kan het voorkomen dat bepaalde reis-prijzen tussentijdig zijn gewijzigd. Vakantievergelijker geeft slechts een objectieve vergelijking en is niet verantwoordelijk voor prijs,lokatie of andere fouten zichtbaar op onze dan wel de website van de tour-operator. Wij adviseren u bij boeking nogmaals goed alle details door te lopen!!!